Vedbend

Estimated read time 2 min read

Klatrende vedbend er en fremragende stedsegrøn klatreplante med gode egenskaber. Den vokser hurtigt og er fremragende til at dække mure, (tråd)hegn og buer. Den vil gøre sig godt på både et solrigt og et skyggefuldt sted i haven.

Hedera hibernica anvendes næsten altid til hurtig, tæt vegetation på hegn og netvægge. Hedera hibernica, også kendt som irsk eller storbladet vedbend, er en kraftig klatreplante og har mørkegrønne blade. Ubeskåret kan den nå en højde på 10 m.

Stedsegrøn

Denne fordel er allerede kendt af vores faste kunder: hedera-planten forbliver grøn hele året rundt. Også om vinteren. Mange andre hækplanter har ikke denne fordel, hvilket får din have til at se meget dyster ud i de koldere måneder.

Den store fordel ved hederaen som hæk er, at du har en smuk, grøn skillevæg året rundt!

En tredje fordel i forhold til andre planter er, at efeu kan beskæres hele året rundt. Det er en hurtig voksende, så du bliver nødt til at gøre dette mindst to gange om året. Men hvor man med en anden hæk nogle gange skal vente længe på det perfekte beskæringsmoment, er det ikke nødvendigt med Hederaen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours